Het Kampereiland is gelegen langs het Zwarte Meer, het Ketelmeer, het Vossemeer, het Ganzendiep en de (monding van de) IJssel. Op en rond het Kampereiland beleeft u de waterrijke IJsseldelta in optima forma, want alles wat een rivierdelta zo bijzonder maakt vindt u hier. Het unieke uitzicht op het historische IJsselfront van Hanzestad Kampen maakt de beleving van het Kampereiland helemaal compleet.

 

kaart nl

Het Kampereiland als uitvalsbasis

Voor een meerdaags verblijf in de IJsseldelta beschikt het Kampereiland over alle faciliteiten. U kunt dus alle tijd nemen voor een bezoek aan de mooiste plaatsen die de IJsseldelta rijk is. Denk aan de Hanzesteden Kampen en Hasselt, maar ook aan de Mastenbroekerpolder en Zwolle, de prachtige hoofdstad van Overijssel.

Het gebied vormt verder een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar de Kop van Overijssel en de Veluwe. Vanaf het Kampereiland bent u binnen een kleine half uur in een van deze toeristische topregio’s.

 

Bereikbaarheid

Door zijn centrale ligging in Nederland is het Kampereiland voor iedereen eenvoudig bereikbaar. Vanaf de A50, de A6 en de A28 volgt u de borden Kampen en van daaruit bent u snel op de plek van uw bestemming. Ons Erf aan de Heultjesweg 14, is het centrale ontmoetingspunt op het Kampereiland.

Routekaart

 

OV

Ook per openbaar vervoer is het Kampereiland uitstekend bereikbaar. Vanuit Zwolle brengt het Kamperlijntje, het kortste railtraject van Nederland, u binnen tien minuten naar station Kampen. Van hieruit bent u per bus of met de fiets binnen een paar minuten middenin het open weidelandschap van het Kampereiland.