We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2021. Blijf gezond, zorg voor elkaar en dan zien wij elkaar begin 2021 weer terug!

Team de Stadserven

 

Het is alweer eind december, kerstmis staat voor de deur: tijd om stil te staan bij de afgelopen twee maanden. Het kantoor van de Stadserven aan de Koornmarkt in Kampen is nu ons nieuwe thuis. We zijn helemaal geïnstalleerd en operationeel.

Na onze formele installatie als nieuwe rentmeester van de Stadserven zijn we op een rijdende trein gesprongen. Er zijn heel wat lopende dossiers en verzoeken op het Kampereiland, in gang gezet door de vorige rentmeester. Daar proberen we zo goed mogelijk een vervolg aan te geven, in lijn met de gemaakte afspraken.

Gastvrijheid
Via deze dossiers raken we ook steeds meer bekend met het gebied. Onze rentmeester Koen Hunneman heeft door bedrijfsbezoeken kennisgemaakt met de gastvrijheid van de pachters. Ook hebben we de organisaties ontmoet die een rol spelen in het gebied, zoals de pachtersraad, de kavelruilcommissie en een aantal verenigingen en organisaties.

Uitvoeringsplan
Kortom, de afgelopen periode vloog voorbij. Het stond vooral in het teken van inwerken, het organiseren van onze werkprocessen, kennismaken en het in behandeling nemen van alle lopende en nieuw binnenkomende verzoeken. Vanaf januari gaan we van start met het opstellen van het uitvoeringsplan op basis van de beleidsvisie. En ongetwijfeld gaan we nog veel meer pachters, organisaties en verenigingen op en rond het Kampereiland ontmoeten.